Ilmoitustaulu

Julkaisemme ilmoitustaululla ajankohtaisia vinkkejä, linkkejä, tietoja uusista julkaisuista, avustushakuja, työpaikkailmoituksia ja tapahtumatietoja. Voit jättää oman ilmoituksesi sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.


 

TYÖPAIKKA

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri hakee taide- ja kulttuurialan osaajaa, haku päättyy 2.10.2019!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä (PPSHP) on käynnissä Oys 2030 –uudistamisohjelma. Kyseessä on Suomen suurin sairaalarakennushanke, joka sisältää sekä uusien kiinteistöjen rakentamista että nykyisten kiinteistöjen perusparantamista. Rakentamisen rinnalla kehitetään myös sairaalan toimintaa.

Taiteen edistämiskeskus myönsi kesäkuussa 2019 PPSHP:lle 50 000 euron avustuksen taiteen ja kulttuurin pitkäjänteiselle kehittämiselle sairaalassa. Rahoituksen avulla PPSHP:ssä laaditaan vuosina 2019–2020 monipuolinen taideohjelma tukemaan Oys 2030 –uudistamisohjelmaa ja ohjaamaan taiteen ja kulttuurin pitkäaikaista kehittämistä. Taideohjelmaan tulee sisällyttää sekä toiminnallista uudistamista että uudisrakentamisen näkökulmaa.

PPSHP hakee taideohjelman laatimiseen ja käynnistämiseen taide- ja kulttuurialan monialaista osaajaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/taidesuunnittelija-maaraaikainen-tehtava-ppshp-01-24-19/

Lisätietoja:

Sanna Salmela,
erikoissuunnittelija,
Perusterveydenhuollon yksikkö
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri,
sanna.salmela(a)ppshp.fi
p. 040 5890 132

Päivitetty 18.9.2019.