Ilmoitustaulu

Julkaisemme ilmoitustaululla ajankohtaisia vinkkejä, linkkejä, tietoja uusista julkaisuista, avustushakuja, työpaikkailmoituksia ja tapahtumatietoja. Voit jättää oman ilmoituksesi sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.


Työpaikka: Projektipäällikkö, Aula-työkotien kannatusyhdistys r.y., Helsinki, haku päättyy 21.1.2018
Haemme taiteilijaa tai taidealaa tuntevaa henkilöä toimimaan Vertaistaitelija-hankkeessa projektipäällikkönä. Hankkeessa mm. kehitetään yhdenvertaisuuteen perustuva toimintamalli, jolla tuetaan erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden taidemaailmassa toimimista ja edistetään työelämätaitoja ja työllistymistä.


Työpaikka: Projektikoordinaattori Keski-Suomen liittoon, Jyväskylä, hakuaika päättyy 22.1. klo 12
Keski-Suomen liitto hakee projektikoordinaattoria hankkeeseen, jonka tarkoituksena on pilottikokeilujen kautta luoda maakunnallinen kulttuurinen terveyden ja hyvinvoinnin suunnitelma osaksi uuden maakunnan sote-suunnitelmia ja ratkaisuja.


Työpaikka: Kulttuurituottaja, palveluiden tuottaminen ikäihmisille, Rovaniemen kaupunki, hakuaika päättyy 31.1.2018


Työpaikka: CERADA hakee tutkijaa.
Tutkijan työ sijoittuu Suomen kulttuurirahaston rahoittamaan tutkimusprojektiin, joka tarkastelee koulujen ja taidelaitosten yhteistyötä Suomen lasten kulttuurikeskusten liiton koordinoimassa Taidetestaajat-hankkeessa. Hakuaika päättyy 31.1.2018


VIIDAKOSSA TARKKAILLAAN
Taidekeskus Into ry:n ryhmänäyttely Galleria Art Kaarisillassa 10.–28.1.2018


Uusia tutkimusjulkaisuja:

Colliander, M. (2017) Kulttuuri ja taide hoivalaitoksessa. Laitosarjen ja kulttuuritoiminnan ideaalien kohtaamisia. Sosiologia, Vol. 54, No. 3, s. 305-321.

Tähti, T. (2017) Vanhustyön lähiesimies musiikillisena toimijana. Etnomusikologian vuosikirja Vol. 29.


Jyväskylän Sairaala Nova avasi ideakilpailun taiteilijoille ja muotoilijoille, teosehdotukset 16.3.2018 mennessä