Kultur på recept – Kulttuuria reseptillä – Arts-on-prescription? -webinaari

Online 1.12.2020 14:00

Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus ja Taikusydän järjestävät 1.12.2020 klo 14.00-15.30 (suomen aikaa) webinaarin Kultur på recept – Kulttuuria reseptillä – Arts-on-prescription?

Tule kuulemaan webinaariin, miten Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa on otettu käyttöön kulttuurilähetetoimintaa, mitä tutkimuksen valossa tiedetään aiheesta sekä millaisia kokemuksia kulttuuriresepteistä on saatu.

Kulttuurin terveysvaikutuksiin liittyvästä tutkimuksesta ja kokemuksista luennoi Anita Jensen, Skoonen maakunnan taide- ja terveysasiantuntija, Aalborgin yliopiston tutkija ja Lundin yliopiston opettaja. Anna-Mari Rosenlöf Taikusydän-verkostosta kartoittaa tilannetta suomalaisesta näkökulmasta. Ohjelmassa mukana myös Suomen Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Kati Myllymäki, yleislääketieteen asiantuntija ja ensihoidon koulutusohjelman päällikkö Eva Pulverer-Marat, kulttuuri- ja koulutusalan asiantuntija Johanna Selkee Suomen kuntaliitosta ja Marianne Uppa, suunnittelija, liikuntapalvelut, Espoon kaupunki.

Keskustelua moderoi toimittaja Annika Rentola.


Webinaarin kieli on ruotsi. Osallistujat voivat kuitenkin esittää kysymyksiä myös suomeksi tai englanniksi.

Ilmoittautumiset maksuttomaan webinaariin 1.12.2020 klo 9.00 mennessä.

Lisätietoja: https://www.hanaholmen.fi/event/kulttuuria-reseptilla/