Toiminta

Taikusydän-tutkijatapaaminen 15.9.2016 Turun yliopistolla.

 

Kulttuurihyvinvoinnin valtakunnallinen Taikusydän-tutkijaverkosto järjestää erilaisia tapahtumia tutkijatapaamisista työpajoihin ja seminaareihin. Tapahtumia pyritään järjestämään säännöllisesti eri puolilla Suomea. Tiedotamme toiminnasta verkkosivuillamme.

Tulevat tapaamiset:

Taikusydän-tutkijaverkoston tapaaminen 8.11.2024, Tampere

 


Menneet tapaamiset:

Taikusydän-tutkijaverkoston tapaaminen 19.3.2024, Etätapahtuma

Taikusydän-tutkijaverkoston vuoden 2024 ensimmäinen tapaaminen järjestetään tiistaina 19.3.2024 klo 13–16 Zoomissa. Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, kuulemaan ja keskustelemaan meneillään olevista tutkimuksista sekä osallistumaan kulttuurihyvinvointiaiheiseen lukupiiriin! Ilmoittauduthan tutkijatapaamiseen 8.3. mennessä. Lue lisää tapaamisesta ja ilmoittaudu mukaan.

Tutustu tapaamisesta tehtyyn uutiseen.

 


Taikusydän-tutkijaverkoston tapaaminen 11.–12.12.2023, Turku

Vuoden 2023 viimeinen Taikusydän-tutkijaverkoston tapaaminen järjestetään Turussa Kupittaalla (EduCity, Joukahaisenkatu 7) 11.12.12. Tutustu tapahtuman ohjelmaan täällä.

Tutkijaverkoston tapaamisessa keskitytään tällä kertaa yhdessä tekemiseen, joten tapaaminen toteutetaan ainoastaan paikan päällä. Lämpimästi tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja oppimaan yhdessä, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan!

Ilmoittauduthan tapaamiseen viimeistään 30.11.Taikusydän-tutkijaverkoston tapaaminen 27.9. 2023 klo 12–15, Zoom

Taikusydän-tutkijaverkoston syyskauden 2023 ensimmäinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 27.9.2023 klo 12–15 Zoomissa. Lämpimästi tervetuloa mukaan verkostoitumaan sekä kuulemaan ja keskustelemaan meneillään olevista tutkimuksista! Ilmoittauduthan tutkijatapaamiseen 13.9. mennessä.

Etätapaamisessa on varattu aikaa omien tutkimusten esittelyyn, lyhyisiin työpajoihin sekä omien paperien käsittelyyn ja kommentointiin. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko esitellä omaa tutkimustasi lyhyesti, haluatko pitää taidelähtöisen työpajan tai onko sinulla artikkelikäsikirjoitus tai jokin muu teksti, johon toivot kommentteja kollegoilta.

Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille viikolla 38.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan! Nähdään syyskuussa!

 


Kulttuurihyvinvointialan käsitteet -työpaja 21.9.2022, Turku & Zoom

Miten kulttuurihyvinvointialaan liittyviä käsitteitä käytetään monialaisessa yhteistyössä, viestinnässä, vaikuttamistyössä tai tutkimuksissa? Mitä haasteita liittyy monitieteisen alan käsitteiden määrittelyyn?

Taikusydän-tutkijaverkosto kutsuu kulttuurihyvinvointialan tutkijat ja kentän toimijat keskustelemaan kulttuurihyvinvointialaan liittyvistä käsitteistä Turussa 21.9. klo 10–15 järjestettävään työpajaan. Tilaisuus järjestetään hybridimuotoisena, joten osallistuminen on mahdollista myös etänä Zoomin kautta.

Kulttuurihyvinvointialan moninaisen käsitteistön määrittely on jatkuvaa työtä; käsitteet elävät ja niitä määritellään erilaisissa konteksteissa, tutkimuksissa ja ajassa jatkuvasti uudelleen. Myös uusia käsitteitä syntyy ja vakiintuu käyttöön. Työpajan tavoitteena on pohtia alan keskeisiä käsitteitä, käsitteiden erilaisia käyttötapoja ja määrittelyitä, sekä myös niihin liittyviä haasteita.

Työpajassa alustajina toimivat yliopettaja Laura Huhtinen-Hildén Metropolia ammattikorkeakoulusta sekä kulttuurikoordinaattori Liisa Hämäläinen Turun kaupungilta.

Työpajan antia hyödynnetään Taikusydämen tietopankin käsitekoosteen kehittämisessä ja päivittämisessä.

Ohjelma ja ilmoittatumiset: https://taikusydan.turkuamk.fi/tapahtumat/kulttuurihyvinvointialan-kasitteet-tyopaja-21-9-2022-turku-zoom/

 


 

Taikusydän-tutkijaverkoston seuraava tapaaminen järjestetään tiistaina 15.2.2022 klo 9–11 Zoomissa. Lämpimästi tervetuloa mukaan verkostoitumaan sekä kuulemaan ja keskustelemaan meneillään olevista tutkimuksista! Ilmoittautumiset tutkijatapaamiseen 31.1. mennessä.

Tutkijatapaamisessa on varattu aikaa omien tutkimusten esittelyyn sekä myös omien paperien käsittelyyn ja kommentointiin. Mainitsettehan ilmoittautumisen yhteydessä, haluatteko esitellä omaa tutkimustanne lyhyesti tapaamisessa tai onko teillä artikkelikäsikirjoitus tai muu teksti, johon toivoisitte kollegoilta kommentteja.

Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille viikolla 5.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan!


Ajankohtaista

Taiteen ja hyvinvoinnin alan tutkijoiden asiantuntijuus näkyviin Taikusydämen asiantuntijapankissa

 Taikusydän kokoaa nettisivuilleen taiteen ja hyvinvoinnin tutkimuksen asiantuntijapankkia. Asiantuntijapankin tarkoituksena on tehdä näkyväksi tutkijaverkostossa mukana olevia tutkijoita......