Toiminta

Taikusydän-tutkijatapaaminen 15.9.2016 Turun yliopistolla.

 

Taikusydän-tutkijaverkosto järjestää erilaisia tapahtumia tutkijatapaamisista työpajoihin ja seminaareihin. Tapahtumia pyritään järjestämään säännöllisesti eri puolilla Suomea. Tiedotamme toiminnasta verkkosivuillamme.

 

Tulevat tapaamiset:

Kulttuurihyvinvointialan käsitteet -työpaja 21.9.2022, Turku & Zoom

Miten kulttuurihyvinvointialaan liittyviä käsitteitä käytetään monialaisessa yhteistyössä, viestinnässä, vaikuttamistyössä tai tutkimuksissa? Mitä haasteita liittyy monitieteisen alan käsitteiden määrittelyyn?

Taikusydän-tutkijaverkosto kutsuu kulttuurihyvinvointialan tutkijat ja kentän toimijat keskustelemaan kulttuurihyvinvointialaan liittyvistä käsitteistä Turussa 21.9. klo 10–15 järjestettävään työpajaan. Tilaisuus järjestetään hybridimuotoisena, joten osallistuminen on mahdollista myös etänä Zoomin kautta.

Kulttuurihyvinvointialan moninaisen käsitteistön määrittely on jatkuvaa työtä; käsitteet elävät ja niitä määritellään erilaisissa konteksteissa, tutkimuksissa ja ajassa jatkuvasti uudelleen. Myös uusia käsitteitä syntyy ja vakiintuu käyttöön. Työpajan tavoitteena on pohtia alan keskeisiä käsitteitä, käsitteiden erilaisia käyttötapoja ja määrittelyitä, sekä myös niihin liittyviä haasteita.

Työpajassa alustajina toimivat yliopettaja Laura Huhtinen-Hildén Metropolia ammattikorkeakoulusta sekä kulttuurikoordinaattori Liisa Hämäläinen Turun kaupungilta.

Työpajan antia hyödynnetään Taikusydämen tietopankin käsitekoosteen kehittämisessä ja päivittämisessä.

Ohjelma ja ilmoittatumiset: https://taikusydan.turkuamk.fi/tapahtumat/kulttuurihyvinvointialan-kasitteet-tyopaja-21-9-2022-turku-zoom/

 


Menneet tapaamiset:

Taikusydän-tutkijaverkoston seuraava tapaaminen järjestetään tiistaina 15.2.2022 klo 9–11 Zoomissa. Lämpimästi tervetuloa mukaan verkostoitumaan sekä kuulemaan ja keskustelemaan meneillään olevista tutkimuksista!

Ilmoittautumiset tutkijatapaamiseen 31.1. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/489C3831BB7245AB

Tutkijatapaamisessa on varattu aikaa omien tutkimusten esittelyyn sekä myös omien paperien käsittelyyn ja kommentointiin. Mainitsettehan ilmoittautumisen yhteydessä, haluatteko esitellä omaa tutkimustanne lyhyesti tapaamisessa tai onko teillä artikkelikäsikirjoitus tai muu teksti, johon toivoisitte kollegoilta kommentteja.

Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille viikolla 5.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan!


Ajankohtaista

Taiteen ja hyvinvoinnin alan tutkijoiden asiantuntijuus näkyviin Taikusydämen asiantuntijapankissa

 Taikusydän kokoaa nettisivuilleen taiteen ja hyvinvoinnin tutkimuksen asiantuntijapankkia. Asiantuntijapankin tarkoituksena on tehdä näkyväksi tutkijaverkostossa mukana olevia tutkijoita......
Lue lisää