Koulutus

Taikusydän kokoaa tietoa eri koulutusta järjestävien tahojen taiteen ja kulttuurin hyvinvointivaikutuksiin liittyvästä koulutustarjonnasta. Tavoitteenamme on kartoittaa, millaista koulutusta järjestetään niin taiteen ammattilaisille kuin sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattilaisille eri koulutusasteilla. Kartoitamme myös alaan liittyviä täydennyskoulutuksia ja hankkeita.

Ilmoita mukaan tiedossasi oleva tai oppilaitoksesi järjestämä koulutus:
https://www.webropolsurveys.com/S/1B7827C31D7B2E85.par 

 

Taikusydän-kouluttajaverkosto

Luova ja osallistava Suomi ja Taikusydän-hankkeet järjestivät 15.9.2017 Metropolian tiloissa Helsingissä koulutustapaamisen taiteen ja kulttuurin käytöstä uusissa toimintaympäristöissä.

Päivän keskustelun pohjalta perustettiin Facebook-ryhmä ”Taikusydän-kouluttajaverkosto”, johon voi liittyä jatkamaan keskustelua, kokemusten jakamista ja tiedottamista koulutukseen liittyvistä tapahtumista. Pääset mukaan keskusteluihin liittymällä kouluttajaverkoston Facebook-ryhmään.

Lue lisää koulutustapaamisesta täältä.

 

Katsaus kulttuurihyvinvointialan koulutukseen

Kulttuurihyvinvoinnin yliopettaja Liisa-Maria Lilja-Viherlampi (Turun AMK) taustoittaa artikkelissa kulttuurihyvinvointialan koulutuksen lähtökohtia elämänikäisen koulutusjatkumon ja......
Lue lisää