Taikusydän-kohtaamisfoorumi Joensuussa

Taiteen edistämiskeskuksen Joensuun sivutoimipiste, Kauppakatu 11, Joensuu 22.5.2017 12:00

Taikusydän ja Taiteen edistämiskeskus kutsuvat yhteiseen kohtaamisfoorumiin Pohjois-Karjalan alueella taiteen ja hyvinvoinnin yhteyksien parissa toimivia tahoja. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, mitä taiteen ja hyvinvoinnin saralla tapahtuu sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Mukana tapaamisessa on myös Terveyttä kulttuurista mielenterveysseura ry.

Tarvitaanko Pohjois-Karjalan alueella verkostoa, jonka kautta edistää ja tuoda tunnetuksi taiteen, kulttuurin ja hyvinvoinnin moninaisia yhteyksiä sekä niiden parissa tehtävää työtä? Tilaisuus on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille toimijoille.

Mukana tapaamisessa ovat taiteen ja hyvinvoinnin valtakunnallisen yhteyspisteen Taikusydämen projektipäällikkö Anna-Mari Rosenlöf ja Itä-Suomen Hyvinvointivoimalan projektijohtaja sekä Terveyttä kulttuurista mielenterveysseura ry:n hallituksen jäsen Eeva Mäkinen.

Lisäksi projektisuunnittelija Patrik Ikäläinen Taiteen edistämiskeskuksesta esittelee SROI-analyysimenetelmää taiteen hyvinvointivaikutusten taloudellisen tuloksellisuuden kuvaajana.

Paikkana on Taiteen edistämiskeskuksen toimipiste, Kauppakatu 11. Tarjolla kahvia ja purtavaa. Tapaaminen järjestetään klo 12:00-15:00.

Ilmoittautumiset 17.5.mennessä läänintaiteilija Merja Pennaselle merja.pennanen@taike.fi

Tapahtuman Facebook-sivu.

Tervetuloa!
Merja Pennanen
Läänintaiteilija, yhteisötaide ja osallistavat menetelmät
Taiteen edistämiskeskus
Joensuun sivutoimipiste
Kauppakatu 11
80100 Joensuu
p. 0295 330 913
merja.pennanen@taike.fi
www.taike.fi