Taikusydän-tutkijaverkoston tapaaminen, Etätapahtuma

Zoom-etäyhteys 19.3.2024 13:00

 

Taikusydän-tutkijaverkoston vuoden 2024 ensimmäinen tapaaminen järjestetään tiistaina 19.3.2024 klo 13–16 Zoomissa. Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, kuulemaan ja keskustelemaan meneillään olevista tutkimuksista sekä osallistumaan kulttuurihyvinvointiaiheiseen lukupiiriin! Ilmoittauduthan tutkijatapaamiseen 8.3. mennessä. Huomaa, että tapahtuma on tarkoitettu vain kulttuurihyvinvointialan tutkijoille tai tutkimuksen tekemisestä kiinnostuneille henkilöille.

Lue lisää tapaamisesta ja ilmoittaudu tästä linkistä.

Etätapaamisessa on varattu aikaa omien tutkimusten esittelyyn, lyhyisiin työpajoihin sekä omien paperien käsittelyyn ja kommentointiin. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko esitellä omaa tutkimustasi lyhyesti, haluatko pitää taidelähtöisen työpajan tai onko sinulla artikkelikäsikirjoitus tai jokin muu teksti, johon toivot kommentteja kollegoilta.

Taikusydän-tutkijaverkoston kulttuurihyvinvointiaiheisessa lukupiirissä keskustellaan vaihtuvista ennakkoon luettavista teksteistä.

Lukupiirin 19.3. tapaamisen tekstinä on ”Lehikoinen, K. 2021. Sosiaalisesti osallistava taide terveys- ja sosiaalialan ympäristöissä: näkökulmia kulttuurihyvinvointiin. Synteesi 4/2021, 50–73. Ilmoittautumisen yhteydessä voit ehdottaa luettavaa seuraavia tapaamisia varten.

Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille viikolla 11.