Taikusydän-uutiskirje 2/2021

15.03.2021

Teatterissa, konserteissa, keikoilla, erilaisissa esityksissä ja näyttelyissä käyminen on ollut jo vuoden ajan lähes pysähdyksissä. Myös suuri osa erityisryhmien, ikääntyneiden ja haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten kanssa tapahtuvasta taide- ja kulttuuritoiminnasta on ollut keskeytettynä saman aikaa. Taiteen ja kulttuurin ammattilaiset ovat tukalassa tilanteessa, sillä töitä ei voi tehdä. Digitaalisten ratkaisujen kehittämisellä ei ole voitu korvata kaikkea toimintaa.

Tapahtumateollisuus ry ja Kotimaanapu käynnistivät 12.3.2021 yhdessä kampanjan, jossa kerätään ja viedään apua sitä tarvitsevien tapahtuma-alalla työskentelevien ihmisten arkeen. Työt kielletty -kampanjaan voi osallistua lahjoittamalla valitsemansa summan apua tarvitseville. Lisätietoa kampanjasta löydät täältä.

Voit tukea taiteen ja kulttuurin ammattilaisia myös mm. ostamalla taidetta, ostamalla lippuja striimattaviin esityksiin, ostamalla kirjoja ja vaikkapa uudistamalla Museokorttisi. Tuetaan kulttuuria, jotta voimme myös jatkossa nauttia siitä!

Lue uutiskirjeemme tästä linkistä.