Taikusydän uutiskirje 5/2019

20.06.2019

Taikusydämen kevät on ollut työntäyteinen. Loppukeväästä saimme toimintaamme mukaan uusia alueverkostokumppaneita, ja tällä hetkellä alueverkostomme toimivat jo 15 maakunnan alueella. Suomessa ja kansainvälisesti tapahtuu kulttuurihyvinvoinnin kentällä edelleen paljon. Uusia hankkeita käynnistyy, toimintamalleja vakiintuu ja tutkimustiedon määrä taiteen ja kulttuurin hyvinvointivaikutuksista kasvaa.

Maailman terveysjärjestö WHO:n Euroopan toimisto julkaisee loppukesästä kattavan raprotin liittyen kulttuurin ja taiteen hyvinvointivaikutuksiin. Aihealue kiinnostaa laajasti päättäjiä, tutkijoita, kouluttajia sekä kulttuurihyvinvoinnin ammattilaisia niin Pohjoismaissa kuin muuallakin Euroopassa. Myös Antti Rinteen hallitusohjelmassa nostetaan esiin kulttuurin hyvinvointivaikutusten lisääminen vahvistamalla eri hallinnonalojen yhteistyötä.

Taikusydän haluaa kiittää juuri Sinua, tämän uutiskirjeen lukija, joka olet omalta osaltasi mukana edistämässä kulttuurihyvinvoinnin juurtumista osaksi kokonaisvaltaista ymmärrystä hyvinvoinnista. Uutiskirjeellämme on jo 650 tilaajaa. Kiitos, kun olet mukana!

Lue koko uutiskirje tästä linkistä.

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *