Uusi vuosi – rahat loppu – avustuksia haettavana!

20.01.2017

AURORA-tietokanta

AURORA -tietokannasta voit etsiä tieteen, taiteen ja kulttuurin rahoitusmahdollisuuksia. Tietokanta sisältää rahoittajia Suomesta sekä ulkomaisia rahoittajia, joiden rahoitusta suomalaisten tai Suomessa asuvien on mahdollista hakea.

Tutustu juuri nyt haettavina oleviin avustuksiin: http://www.aurora-tietokanta.fi/grant/expiring

 

*** OKM:n alueellisen ja kuntien taide- ja kulttuuritoiminnan kehittäminen ja kokeilut –avustushaku on avoinna 15.2. saakka

Avustuksella edistetään taide- ja kulttuuripalveluiden tasa-arvoista saatavuutta koko maassa alueellisilla ja valtakunnallisilla toimintatavoilla ja poistetaan palveluiden käyttämiseen ja osallistumiseen liittyviä alueellisia, sosiaalisia ja taloudellisia esteitä.

Lue lisää: http://www.minedu.fi/OPM/Kulttuuri/kulttuuripolitiikka/avustukset/Taiteen_ja_kulttuurin_kehittamishankkeet_kunnissa_ja_alueilla.html?lang=fi

 

*** Suomen Kulttuurirahaston maakuntarahastot, hakuaika 10.2.2017 saakka

Suomen Kulttuurirahaston yhteydessä toimii 17 maakuntarahastoa. Ne tukevat oman maakuntansa alueella tehtävää kulttuurityötä jakamalla apurahoja ja palkintoja kerran vuodessa. Etusijalla ovat maakunnassa syntyneet hakijat, maakunnassa suoritettava tai siihen kohdistuva työ sekä maakunnallisesti erityisen merkittävät kulttuuri- ja kehittämishankkeet.

Lue lisää: http://skr.fi/fi/apurahat/haettavat-apurahat/maakuntarahastot-haku-101-102

 

*** Crea Demo -avustukset haussa 28.2.2017 saakka

Avustukset on tarkoitettu luovien alojen ja kulttuuriyrittäjyyden kehittämishankkeisiin. Avustuksia myönnetään yritysten, alan ammattilaisten tai ammattitoimintaa harjoittavien yhdistysten tuotekehityshankkeisiin, joissa etsitään uusia luovien alojen ja kulttuuriyrittäjyyden tuote- tai palveluinnovaatioita. Määrärahan tavoitteena on synnyttää luovaan osaamiseen perustuva tai sitä hyödyntävä uusi tuote, menetelmä tai palvelu.

Lue lisää: http://www.kopiosto.fi/avek/tuen_hakeminen/creademo/fi_FI/creademo_yleista/

 

*** Alli Paasikiven säätiö, hakuaika päättyy 31.1.2017

Alli Paasikiven Säätiö työskentelee perheen sosiaalisen turvallisuuden lisäämiseksi yhteiskunnassa.Säätiö jakaa vuonna 2017 apurahoja toimialueelleen sijoittuviin kulttuurihankkeisiin (max 4 000 euroa), kehittämishankkeisiin (max 4 000 euroa), väitöstutkimuksiin ja tutkimushankkeisiin. Kulttuurihankkeissa tuetaan pienimuotoisia hakuvuonna toteutettavia hankkeita. Sama hakija voi saada apurahan samaan tarkoitukseen vain kerran.

Lue lisää: http://www.allipaasikivensaatio.com/etusivu

 

*** Katso myös Taikusydämen koottu lista rahoituslähteistä: 

http://taikusydan.turkuamk.fi/tietopankki/rahoitusmallit/rahoituslahteita/

 

 

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *