Uusimaa

Taikusydän-banneri

Taikusydän – Uudenmaan alueverkosto perustettiin Lapinlahden lähteellä 10.5.2019. Verkosto yhdistää Uudenmaan alueella vaikuttavia kulttuuri- ja hyvinvointitoimijoita edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia taiteen, kulttuurin ja luovuuden keinoin.

Verkostossa kohtaavat eri alojen ammattilaiset, järjestöt, alueelliset ja valtakunnalliset toimijat sekä Uudenmaan kaupunkien ja kuntien edustajat. Verkoston yhdistävänä tekijänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen taiteen ja kulttuurin keinoin.

Taikusydän – Uudenmaan alueverkoston koordinointivastuu on vaihtumassa. Verkostoa koordinoi vuoden 2022 loppuun Uudenmaan liitto. Verkosto on osa valtakunnallista Taikusydän-yhteistyöverkostoa.

 

Verkoston tavoitteet

  • Edistää kulttuurihyvinvointia Uudellamaalla.
  • Kehittää kulttuurin ja hyvinvoinnin yhdyspinnoilla tapahtuvaa toimintaa Uudellamaalla.
  • Verkostoida ja törmäyttää kulttuuri- ja taidealojen toimijat sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialojen toimijoiden kanssa.
  • Osallistua alueelliseen kulttuurihyvinvoinnin edistämisen vaikuttamistyöhön ja rakenteellisen toiminnan kehittämiseen.
Kulttuurihyvinvointi toimintaideoita
Uudenmaan alueverkoston perustamistilaisuuden ideointia 10.5.2019 Lapinlahden lähteellä. Kuva: Tuula Palaste.

 

Tulevat tapaamiset

Virtuaaliset aamukahvit pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 8.30-9.30. Tarkista ajankohdat ja linkit verkoston Facebook -sivulta!

Verkoston toiminta on vapaamuotoista ja mukaan ovat tervetulleita kaikki kulttuurihyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneet!

Lisätietoa:

Taikusydän – Uudenmaan alueverkosto Facebookissa.

Päivitetty: 2.10.2023.