Kulttuuri kylässä: Kulttuurielämyksiä kaikille Sisä-Savossa ja Konnevedellä

17.06.2016

Sisä-Savon Sävelet ry toteuttaa Kulttuuri kylässä -hankkeen Sisä-Savon (Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto) ja Konneveden alueella. Kyseessä on monitaiteellinen kulttuurihanke, jonka tarkoituksena on tuoda kulttuuria jokaisen ihmisen saataville ja antaa jokaiselle mahdollisuus nauttia erilaisista kulttuurielämyksistä omalla paikkakunnalla. Hankkeen aikana toteuttavia kulttuuritoimintoja ovat esimerkiksi erilaiset monitaiteelliset esitykset, lyhytkurssit, yhteislaulutilaisuudet sekä kulttuurijoulukalenteri. Toiminnot toteutetaan paikallisten taiteilijoiden ja alueen nuorien kesätyöntekijöiden sekä harrastajien kanssa. Toiminta on käynnistynyt 6/2016.

Hankkeen kesto: 30.10.2015–31.1.2018.

Onko hankkeessa mukana taiteen ammattilaisia?: Kyllä. Ammattitaiteilijoita ja ammattimaisesti toimivia harrastajia hanketaiteilijoina yhteensä 15 henkeä. Lisäksi palkattuna nuoria taiteen alan osaajia kesätyöntekijöitä kesinä 2016 ja 2017.

Hankkeen yhteistyökumppanit: Sisä-Savon (Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, Vesanto) ja Konneveden kunnat. Alueelta lisäksi 16 yhteistyökumppania (kyläyhdistyksiä, järjestö, yhdistys, yrityksiä, säätiö)

Hankkeen rahoittaja ja rahoituksen määrä: Päärahoittajat LEADER-ryhmästä: Mansikka ry ja Maaseutukehitys. Budjetti n. 250 000€.

Kohderyhmä: Alueen kaikki ihmiset.

Toiminnan tavoitteet: Lisätä alueen monitaiteellista toimintaa, aktivoida eri-ikäisiä ihmisiä kulttuurin pariin.

Lähteet ja linkit: Sisä-Savon Sävelet 
Facebook: Sisä-Savon Sävelet ry

Lisätietoa: projektipäällikkö Milja Markkanen, p. 040 1849 764
sisasavonsavelet@gmail.com

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *