Taikusydän uutiskirje 7/2019

02.09.2019

Syksyn ensimmäinen uutiskirje on täynnä uutisia ja tapahtumia. Käythän vastaamaassa myös palautekyselyymme! Merkitse kalenteriin 29.11.2019 Taikusydän-kouluttajaverkoston tapaaminen Helsingissä sekä jätä ehdotuksesi Nordic Journal For Arts, Culture & Health -lehden artikkelin aiheeksi! Kansainvälinen kiinnostus Suomen kulttuurihyvinvointikenttään on nyt kuumimmillaan ja englanninkielistä tietoa toiminnasta tarvitaan. Toivotamme myös tervetulleeksi uuden alueverkostomme Kanta-Hämeessä, lue lisää tästä uutiskirjeestä!

***

Taikusydän yhteistyöhön WHO:n kanssa

Syksyn aikana Taikusydän tekee merkittävää yhteistyötä Maailman Terveysjärjestön WHO:n Euroopan toimiston kanssa kulttuurihyvinvointiin liittyvien tutkimustulosten levittämisessä. Maailman terveysjärjestö WHO:n ensimmäinen tutkimustietoon pohjautuva taiteen ja terveyden yhteyksiä kokoava raportti julkaistaan Helsingissä 11. marraskuuta 9:00-12:00 Suomen aikaa kutsuvierastilaisuudessa.

Tilaisuudessa puhuvat mm. tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen sekä raportin kirjoittaja tohtori Daisy Fancourt London University Collegesta. Julkaisutilaisuus videoidaan suorana WHO:n Euroopan toimiston kotisivuille, josta sitä voi seurata sekä suorana että tallennettuna. Raportin julkistamistapahtuman järjestävät yhteistyössä WHO/Europe, Taikusydän, Turun AMK, Taiteen edistämiskekus, Arts Equal, Taideyliopisto, KULTA ry, OKM ja STM sekä Wellcome Trust (UK).

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *